Adrian Mutu a fost operat de urgență! Nu va fi la meciul FC U – Rapid! Imagine de pe patul de spital

Publicat: 10/09/2022, 18:21

Cei de la Rapid au anunţat că tehnicianul Adrian Mutu a fost operat de apendicită.

Rapid joacă sâmbătă, de la ora 21:30, în deplasare, cu FC U Craiova, în etapa a zecea a Superligii.

Adrian Mutu a acuzat unele dureri înaintea meciului de la Târgu Jiu. A mers la un control medical și a decis să plece spre București, acolo unde a fost operat la Spitalul de Urgenţă Floreasca de către doctorul Oprescu Constantin.

Adrian Mutu a fost operat de urgență! Nu va fi la meciul FC U – Rapid! Imagine de pe patul de spital

„Adrian Mutu a fost operat cu succes şi îi va susţine pe băieţi de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. Îi mulţumim domnului doctor Oprescu Constantin şi tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare uşoară şi te aşteptăm cât mai rapid alături de noi!”, este mesajul de pe Facebook al clubului Rapid.

Adrian Mutu, despre meciul FC U – Rapid:

„Ne aşteaptă un meci extrem de complicat. Craiova este o echipă bună care ne-a învins pe Giuleşti în sezonul trecut în play-out. Craiova are un avantaj moral asupra Rapidului pentru că a reuşit câştige. Dar sperăm să facem un meci bun şi să câştigăm, pentru că ăsta e scopul nostru. FC U are un ascendent moral, dar asta nu înseamnă că noi nu mergem la victorie sau că suntem temători, din contră, suntem foarte ambiţioşi. Nu e un meci special, însă trebuie să fim foarte atenţi, pentru că am văzut şi la ultimul meci că au marcat în minutul 95 sau 96” spunea antrenorul echipei Rapid.

El a continuat: „Suntem într-un moment bun şi vrem să câştigăm. Însă nu ne ducem pentru revanşă, în sensul că avem ceva personal cu ei. Nu, e un meci ca oricare altul. Nu e revanşă nici pentru mine. A fost o experienţă utilă pentru mine Craiova cât am fost acolo…din păcate nu s-a terminat cum am vrut eu şi am mers pe drumuri separate. FC U are jucători buni, am înţeles că şi Bauza este refăcut după accidentare şi probabil că va juca împotriva noastră. Asamoah este însă suspendat…după datele Instat e cel mai bun pasator din Liga 1”.

Se spune că e uşor să ajungi pe primul loc şi greu să te menţii. Dar nu a fost uşor să ajungem şi clar va fi foarte greu să ne menţinem acolo, dar noi încercăm – Adrian Mutu

foto: Facebook.com/FCRapid1923oficial

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase