14 nuntași AU CĂZUT ÎN GOL de pe terasa unei pensiuni din stațiunea Durău

Publicat: 15 07. 2018, 22:19

Cel puțin 14 persoane care participau la o nuntă au fost rănite duminică seara, după ce balustrada unei pensiuni din stațiunea turistică Durău s-a rupt, iar acestea au căzut în gol de pe terasă, transmite corespondentul Mediafax. Trei dintre răniți sunt în stare mai gravă, având multiple traumatisme.

Potrivit reprezentanților ISU Neamț accidentul s-a petrecut duminică seara, la nunta nepotului primarului din Ceahlău, care se desfășura într-o pensiune din stațiunea Durău.

„Mai multe persoane ce se aflau la o nuntă ar fi avut de suferit în urma ruperii balustradei de pe terasa pensiunii din localitatea Durău,” a declarat Ciprian Mitrea, purtător de cuvânt al ISU Neamț. „Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului au fost trimise de urgență două ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport personal și șapte mașini ale Serviciului de Ambulanță Județean.”  

Un elicopter SMURD a fost prealertat pentru sprijin.

„Sunt nouă persoane rănite mai grav, iar altele cinci mai puțin grav. Acum se intervine și încercăm să ducem toate persoanele rănite la spital”, a precizat Mihai Mitrea, din cadrul ISU Neamț.

Balustrada proteja o terasa de aproximativ 30 de metri lungime și se afla la 10 metri înălțime de sol.

O altă imagine de la accident a fost preluată într-un mesaj pe Facebook de Ciprian Ionuț.

După sosirea echipelor de intervenție, IGSU făcut publice mai multe imagini ale pensiunii unde s-a petrecut accidentul.

Foto: IGSU