Accident auto cumplit în Germania: Tânăr român de doar 21 de ani, ucis de o căprioară

Publicat: 25 03. 2021, 11:10
Accident auto cumplit în Germania: Tânăr român de doar 21 de ani, ucis de o căprioară / Sursă FOTO: Ralf Drefin - Facebook

Un tânăr român de doar 21 de ani a murit în urma unui cumplit accident în Germania. Accidentul a fost catalogat de publicațiile germane drept „stupid”.

Cumplitul accident auto care a dus la moartea românului avut loc duminică, 14 martie, în jurul orei 11.00. Acesta se afla într-o mașină care emrge regulamentar pe Bundesstrasse5, la Gross Krams, în nordul Germaniei, în apropiere de Hamburg.

Tânăr român de doar 21 de ani, ucis de o căprioară

Andrei se afla pe locul din dreapta șoferului într-un autoturism Ford. Incidentul a început când un șofer în vârstă de 47 de ani a intrat o mașină Peugeot într-un grup de cărpioare. Una dintre căprioare a ricoșat din Peugeot în Ford, mașina în care se afla Andrei și venea pe contrasenes.

Accidentul a avut loc într-o porție de șosea care traversa o pădure. Impactul a fost atât de puternic încât tânărul român a murit pe loc. Cărpioara s-a înfipt în parbriz, în dreptul scaunului pe care se afla Andrei.

De asememena, șoferului Fordului a fost grav rănit, iar un alt pasager a fost rănit ușor. Nici căprioara care l-a ucis pe Andrei nu a supraviețuit impactului.

Andrei a fost originar din Bogdănești, Suceva, potrivit Monitorul de Suceava.  Trupul său va fi repatriat sâmbătă, 27 martie, și va fi înmormântat în satul natal.

Un alt accident rutier grav, care a avut loc recent, s-a petrecut în Capitală. Haosul a fost provocat de un șofer fără permis de conducere, care nu a oprit la semnalul polițiștilor. Mai mult, acesta a pus în pericol atât copii aflați cu el în mașină, dar și pietonii, după ce o roată s-a desprins.

Șoferul se afla la volanul unui Renalult, decapotabil. Nu a oprit la indicațiile oamenilor legii și a ales să circule cu viteză mare prin oraș. La un moment dat, a intrat pe linia de tramvai în speranța că va scăpa de polițiștii care îl urmăreau. Însă mai multe componente ale mașinii s-au desprins și au ajuns pe trotuar.