Accident grav. Un șofer fără permis, cu minori în mașină, urmărit de polițiști, în Capitală. O roată care s-a desprins a pus în pericol mai mulți oameni

Accident grav. Un șofer fără permis, cu minori în mașină, urmărit de polițiști, în Capitală. O roată care s-a desprins a pus în pericol mai mulți oameni
Accident grav. Un șofer fără permis, cu minori în mașină, urmărit de polițiști, în Capitală. O roată care s-a desprins a pus în pericol mai mulți oameni
Publicat: 24/03/2021, 10:30
Actualizat: 24/03/2021, 10:55

Un accident rutier grav a avut loc, miercuri, în Capitală. Haosul a fost provocat de un șofer fără permis de conducere, care nu a oprit la semnalul polițiștilor. Mai mult, acesta a pus în pericol atât copii aflați cu el în mașină, dar și pietonii, după ce o roată s-a desprins.

Șoferul se afla la volanul unui Renalult, decapotabil. Nu a oprit la indicațiile oamenilor legii și a ales să circule cu viteză mare prin oraș. La un moment dat, a intrat pe linia de tramvai în speranța că va scăpa de polițiștii care îl urmăreau. Însă mai multe componente ale mașinii s-au desprins și au ajuns pe trotuar.

O roată a făcut praf o bancă, în timp ce alte elemente de caroserie au zburat peste tot. Ce a mai rămas din mașină, a ajuns pe trecerea de pietoni, potrivit observatornews.ro. Potrivit martorilor, copila de 15 ani și puștiul de doar 5 ani au fost aruncați, în urma impactului, în afara mașinii.

Din primele informații, șoferul ar fi de etnie romă, iar adolescenta de 15 ani ar fi soția lui. Ar fi părinții copilului de 5 ani.

Accident grav în Capitală. Ce comunicat e emis Poliția

În jurul orei 07:35, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în intersectia str. Barbu Vacarescu-sos. Fabrica de Glucoza au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe str. Barbu Vacarescu către bd. Pipera. Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și a continuat deplasarea către Bd. Alexandru Șerbanescu, încercând să se sustragă. În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea conducatorului auto, care pe str. Alexandru Șerbănescu unde a intrat in coliziune cu un autovehicul care circula din sensul opus, iar ulterior cu un stâlp din beton care susține rețeaua de alimentare a tramvaielor situat in partea mediană a străzii”, a transmis Poliția Capitalei.

Șoferul nu consumase alcool

În urma coliziunii atât conducatorul auto cât și pasagerii care se aflau în autovehicul au fost scoși în afara acestuia, iar ulterior acestui moment conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 24 de ani a plecat în fugă de la fața locului cu intenția de a se sustrage, însă polițiștii au reusit sa-l imobilizeze după ce l-au urmărit pedestru aproximativ 100 de m. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea pasagerilor aflați în autovehiculul condus de bărbatul în vârsta de 24 de ani, care au fost transportati la spital pentru acordarea de îngrijri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că persoana care a condus autovehiculul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au mai precizat oamenii legii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
România în Schengen AIr. Regulile pe aeroporturi intră în vigoare din 31 martie
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Emisiile de la marile companii de petrol și gaze ar putea cauza milioane de decese...