Accident grav în Parcul Tei. Un copil a căzut de la înălțime după ce echipamentul de joacă în care se afla s-a defectat. FOTO

Publicat: 14 09. 2017, 11:08
Actualizat: 05 06. 2018, 16:30

Anchetatorii urmează să stabilească persoanele responsabile de incident.

„La data de 13.09.2017, în jurul orei 19.00, prin Dispecerat 112, o unitate spitalicească a sesizat Secția 7 Poliție că la camera de gardă a fost prezentată o minoră, victimă a unui accident petrecut la un loc de joacă. La fața locului s-au prezentat polițiști din cadrul subunității menționate, care au demarat verificările, în vederea stabilirii contextului în care s-a produs vătămarea. A fost realizată cercetare la locul producerii evenimentului și au fost efectuate investigații în vederea identificării martorilor oculari”, transmite Poliția Capitalei.

Fata este internată la Spitalul Marie Curie, având o contuzie abdominală. Potrivit primelor informații, o chingă a unui echipament de joacă s-ar fi desprins, iar copilul s-a dezechilibrat și a căzut.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului face verificări, o echipă deplansându-se la fața locului. De asemenea, pentru stabilirea cauzei incidentului, s-a luat legătură cu Administrația Domeniului Public, Sector 2, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanții ANPC.

„Facem si noi o ancheta interne, aceste locuri se verifica săptămânal. O să vedem dacă este vina cuiva, daca este o mână criminală. Anchetăm și, când avem ceva clar, prezentăm public”, a declarat, pentru Mediafax, Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2.

Prima măsura a fost scoaterea din uz a echipamentului respectiv.