Accident GRAV pe Șoseaua Petricani, soldat cu doi morți. O mașină s-a rupt în DOUĂ, după ce a intrat într-un AUTOBUZ

Publicat: 23 01. 2019, 09:13
Actualizat: 26 03. 2019, 02:58

Șoferul unei mașini care se deplasa marți noapte, pe Șoseaua Petricani dinspre Fabrica de Glucoză din Capitală, către strada Doamna Ghica, nu ar fi adaptat viteza la condițiile meteo, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un autobuz. În urma impactului, șoferul și pasagerul mașinii au murit la fața locului informează Brigada Rutieră.

La rândul său, șoferul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost 0. El a fost transportat la spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale.

 

„Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă„, mai arată Brigada Rutieră.

Accidentul a avut loc în jurul orei 23.30. O mașină cu numere de Teleorman, care circula cu viteză, a derapat în curbă, a ajuns pe contrasens și a lovit un autobuz care, din fericire, nu transporta călători la acea oră târzie.

 

În urma impactului bolidul s-a rupt în două și motorul a sărit la câțiva metri distanță. La rândul său, șoferul autobuzului STB a fost rănit. Au intervenit o autospecială de descarcerare, trei ale pompierilor, alături de SMURD și zece mașini ale poliției.