Alertă cu bombă la un mare mall din Capitală. Centrul comercial a fost evacuat. Polițiștii nu au găsit nimic suspect. UPDATE

Publicat: 31 12. 2016, 19:08

UPDATE: Polițiștii au încheiat verificările la centrul comercial Park Lake, nefiind găsit niciun colet suspect. Cercetările au durat peste trei ore, timp în care pirotehniștii au căutat obiecte suspecte, după ce o persoană a anunțat la 112 că a amplasat mai multe dispozitive explozive în mall.

Clienții au fost evacuați.

Apelul a fost efectuat la numărul de urgență 112 în jurul orei 15.00, fiind utilizată o cartelă prepay. Persoana care a sunat a anunțat că a plantat mai multe dispozitive explozive în centrul comercial Park Lake. La fața locului s-au deplasat pirotehniști ai Poliției Capitalei, aceștia începând verificările după ce mall-ul a fost evacuat.

„A venit un agent de securitate și ne-a spus să ieșim în trei secunde că e o alertă. Lumea nu își dădea seama ce se întâmplă, copiii plângeau. Apoi am auzit că ar fi bomba. Ne-au rămas lucrurile înăuntru, așteptăm să intrăm să le luăm”, a declarat Alexandra, angajat al unui magazin din incinta centrului comercial.

„Eram la cumpărături, lumea a început să se agite, fugeau cu carucioarele de cumpărături. Am ieșit afară și am văzut poliție, salvare, pompieri. Zic că ar fi alerta cu bombă, dar cel mai probabil e o alarmă falsă”, a declarat Remus, client al centrului.

„Am venit cu familia la mall, am ajuns și nu ne-au lăsat să intrăm, ne-au zis că e bombă. Văzusem poliția pe stradă, dar nu ne-am gândit că are legătură cu mall-ul”, spune un alt client.

După aproximativ două ore, angajaților centrului li s-a permis accesul pentru a își lua lucrurile.

Poliția Rutieră a închis circulației bulevardul Liviu Rebreanu, acesta fiind redeschis după aproximativ o oră.