ANPC lovește din nou: A dispus oprirea activității a două cunoscute restaurante din București – FOTO / VIDEO

Publicat: 10 10. 2019, 12:05

La Gil Flash Impex, punctul de lucru„ La Gil” din Bulevardul Aerogării 25, inspectorii au găsit condțtii igienico-sanitare necorespunzătoare, produse expirate, produse neconforme, nesigure, nerespectarea conditiilor de temperatură, lipsa informțiilor, precum și practici comerciale înșelătoare.

Sancțiunea totală aplicată a fost de 55.000 lei și au fost oprite de la comercializare 197 kg de produse, în valoare de 6.000 de lei. ANPC a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor, propunând și sancțiunea complementară cu închiderea temporară a unității pe o durată de cel mult 6 luni.

La Societatea comercială „La Cocoșatu” amenda aplicată a fost de 20.000 de lei, au fost oprite de la comercializare 52 de kg de produse diverse, în valoare de peste 2.000 de lei. Și în acest caaz au fost dispuse oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor, precum și sancțiunea complementară cu închiderea temporară a unității pe o durată de cel mult 6 luni.

Inspectorii ANPC au mai controlat și toneta « patiserie » si un restaurant traditional românesc din zona Unirii.