Apartamentul este sută la sută ARS. Nu aveam asigurare. Dezvoltatorul A FUGIT! Drama unui locatar al blocului distrus de FOC din Chiajna

Publicat: 24 11. 2018, 18:01
Actualizat: 25 03. 2019, 20:35

„Tot era ars. Sută la sută. Nu știu de la ce a pornit, am înțeles că de la instalația electrică nefăcută bine. Voi face ceea ce fac toți. Nu aveam apartamentul asigurat. Dezvoltatorul de ieri a fugit. Îl mai vedeți pe uneva? Sunt niște aghiotanți care îi iau apărarea, nu spun nimic. Apartamentul e sută la sută ars”, a declarat unul dintre locatari.

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru distrugere din culpă și încearcă să vadă care a fost cauza incendiului.

 

 

„Se face cercetare la fața locului, este o echipă de criminaliști. S-a întocmit un dosar pe distrugere din culpă și se fac cercetări în acel dosar”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Ilfov.

Un incendiu violent a izbucnit, vineri, la mansarda a două blocuri învecinate din localitatea ilfoveană Chiajna. Intervenția pompierilor a fost îngreunată din cauză că în zonă nu există hidranți. Incendiul a fost localizat după aproximativ două ore. O femeie însărcinată, în vârstă de 23 de ani, care a fost expusă la fum în urma incendiului de la blocurile din Chiajna, a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgență București. 20 de mașini de stingere și cinci autoscări din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au fost trimise la fața locului.