BOUREANU ajunge iar la tribunal. Fostul deputat, citat în toamnă într-un dosar care vizează accidentul cu ATV de anul trecut

Publicat: 18 07. 2018, 13:02

Fostul deputat Boureanu este CITAT la începutul lunii septembrie într-un dosar la Judecătoria Constanța, deschis de un om de afaceri care acuză că politicianul l-a accidentat cu un ATV (buggy), pe plaja din Mamaia Nord. Incidentul a avut loc în vara anului trecut, iar Boureanu are calitate de INTERVENIENT între RECLAMANT și compania de asigurări care trebuie să achite daunele din accident, transmite kanald.

ATV-ul este în proprietatea unui afacerist din Constanța, care a declarat că Boureanu i-a făcut semn să oprească și a sărit la volan, aventurându-se spre mare. La scurt timp, Boureanu s-a răsturnat cu buggy-ul și în urma accidentului a fost rănit un prieten al reclamantului.

Acesta a acționat în instanță asiguratorul cerând daune morale și materiale, dar Boureanu a făcut o cerere de intervenție în dosar, pentru a se asigura că firma nu se întoarce în regres împotriva celui care a provocat accidentul respectiv.

Boureanu nu poate fi tras la răspundere penal, ci doar civil. Acesta nu s-a prezentat la proces până acum, având interdicția de a părăsi Capitala.

Fostul deputat are însă o altă variantă în cazul amintit: el susține că proprietarul a venit la el pentru a-i prezenta ATV-ul și că se plimba ILEGAL pe plajă cu vehiculul implicat în incident.

 

Incidentul violent cu poliția, în urma căruia Cristian Boureanu a fost condamnat la închisoare cu suspendare. VIDEO