Când începe programul RABLA și care va fi valoarea unui tichet

Publicat: 15 04. 2013, 15:29
Actualizat: 24 10. 2014, 02:24

Ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice anunță luni de când începe programul RABLA și care sunt condițiile pentru schimbarea unei mașini vechi. Cu toate că, la sfârșitul lunii martie, oficialii de la minister spuneau că RABLA începe sigur în 15 aprilie, Rovana Plumb va anunța astăzi numai punerea în dezbatare publică a proiectului privind PROGRAMUL RABLA.

LEONHARD EULER, matematicianul care a „inventat” funcția matematică, omagiat de Google printr-un Doodle. Contribuțiile lui LEONHARD EULER la matematică. VIDEO

După cum a spus ministrul Mediului, RABLA se va numi altfel începând de anul acesta, iar valoarea unui tichet pentru o mașină veche va crește de la 3.800 de lei, cât era până în prezent, la aproximativ 1.500 de euro.

În plus, fiecare șofer va putea folosi un singur voucher pentru achiziționarea unui autovehicul nou, și nu trei cum se întâmpla în anii trecuți.

Rovana Plumb a mai declarat zilele trecute că e posibil să acorde bonusuri pentru cei care-și duc mașinile mai vechi de 10 ani la casat și optează apoi pentru cumpărarea unei mașini electrice. Aceste bonusuri vor fi în valoare de 2.500 euro.