Caz șocant în India! O femeie și-a ARS DE VIE fetița de 5 ani pentru că a refuzat să intre în casă când i-a spus ea

Publicat: 01 03. 2023, 14:13
Actualizat: 01 03. 2023, 19:08
Sursă Foto - Shutterstock

O femeie din statul Uttar Pradesh, din nordul Indiei, și-ar fi ars de vie fiica de 5 ani pentru că nu a ascultat-o, transmite poliția. Incidentul teribil a avut loc luni seară, în satul Mohammedpur Badera.

O mamă din India și-a omorât copila de doar 5 ani pentru că aceasta ar fi refuzat să intre în casă.

Marți, femeia, Asha Devi, de 30 de ani, a fost arestată, după ce a fost denunțată la poliție chiar de soțul ei, Bhanu Pratap Singh.

Fetița a fost dusă de urgență la un spital din apropiere, însă acolo i s-a pronunțat decesul, potrivit The Indian Express.

Cei doi soți mai au un fiu, Kunal, în vârstă de 10 ani.

Potrivit poliției, femeia în vârstă de 30 de ani s-a enervat pentru că cei doi copii ai ei, care se jucau afară, nu au vrut să intre în casă atunci când le-a spus ea.

Soțul femeii și-ar fi retras plângerea

„Când cei doi frații au intrat în casă, ea i-a bătut.

Ulterior, Asha Devi a deschis o sticlă de dezinfectant și a turnat soluția peste Vandana, apoi i-a dat foc.

Când și-a dat seama de gravitatea gestului, a vrut să-și salveze fiica și a suferit arsuri la ambele mâini.

Dar pentru fetiță a fost prea târziu”, a precizat poliția.

Soțul și-ar fi retras plângerea, pe motiv că nimeni din familie nu ar putea să aibă grijă de fiul lui minor, însă anchetatorii spun că acest caz este mult prea grav pentru a intra în discuție o negociere.

Mohsin Khan, șeful poliției din Atrauli, a spus că trupul copilului a fost incinerat în sat, pentru că familia nu dorea implicarea poliției, potrivit TheIndianExpress.

„Am adunat cenușa și oasele pentru analize criminalistice și pentru a le prezenta în instanță ca dovezi ale vinovăției”, a spus ofițerul.