Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, s-a sinucis

Publicat: 19 09. 2014, 12:59
Actualizat: 20 03. 2019, 18:19

Claudiu Roman, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit spânzurat în locuința sa din București. Principala ipoteză a polițiștilor este sinuciderea, potrivit unor surse din Poliție, scrie Mediafax.

Sursele citate au precizat că Nicolae Claudiu Roman, în vârstă de 34 de ani, ar fi lăsat un bilet de adio. Conform anchetatorilor, ușa locuinței era încuiată pe dinăuntru, iar pe corpul bărbatului nu s-au găsit urme de violență.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, principala ipoteză pe care merg anchetatorii fiind sinuciderea.

Claudiu Nicolae Roman a lucrat la Radio 21 până în vara acestui an, iar în prezent era organizator de evenimente. În trecut, el a făcut parte și din echipa radioului Europa FM.

Foto: Facebook

Mai multe persoane au lăsat, de la aflare veștii, mesaje pe profilul de Facebook al prezentatorului. Printre aceștia s-a numărat și Alexandru Niculescu, fostul director executiv al Radio 21.

Foto: Facebook

„Dumnezeu să te odihnească! Astăzi este o zi foarte tristă, dar și o palmă peste ochii celor ca nu au înțeles încă, ce înseamnă să frângo aripile pasiunii. Sper din suflet că ești într-un loc mai bun acum”, a scris Niculescu.

Foto: Facebook