Constantin Stan, „medicul vedetelor”, s-a înscris în UNPR: „Eu nu-s Dumnezeul sânilor și nici al nasurilor”. Ce vedete i-au trecut pragul cabinetului

Publicat: 26 07. 2015, 12:22

Constantin Stan este un medic estetician foarte cunoscut în rândul vedetelor autohtone. Printre clientele sale s-au numărat, de-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu, Iulia Vântur, Dana Săvuică, Andreea Raicu, Anda Adam, Sorana (ex-Asia), Cristina Rus, Simona Pătruleasca și Monica Bârlădeanu, scrie 7est.ro.

În 2013, medicul Constantin Stan a declarat, pentru Ieșeanul: „Eu nu-s Dumnezeul sânilor și nici Dumnezeul nasurilor”. Prin clinica sa, Medical Service, Stan a adus Bacăul pe harta turismului medical internațional.

Esteticianul este cunoscut și datorită relației sale cu Andreea Berecleanu, vedeta Antenelor, care a divorțat de Andrei Zaharescu după 15 ani de mariaj. Mai mult, Andreea a apelat la serviciile medicului Constantin Stan în 2011.

„Am recunoscut, ca să nu mai aud atâtea aberații: am o singură operație estetică, de implant mamar, făcută de dr. Stan. Între timp am născut, am alăptat, deci nu am simțit nici un fel de problemă din cauza implantului. Cred cu tărie că dacă ai un complex, ori îl rezolvi, ori încerci să-l transformi din defect în calitate…”, a declarat, în urmă cu câțiva ani, Mihaela Rădulescu.