Elevii români au obținut șase medalii la Olimpiada Internațională de Științe pentru juniori

Publicat: 15 02. 2012, 11:33
Actualizat: 08 07. 2012, 17:37
Elevii români au obținut șase medalii - una de aur, patru de argint și una de bronz - la Olimpiada Internațională de Științe pentru juniori de la Taiwan, acesta fiind cea mai bună performanță în istoria prezențelor românești la competițiile de acest fel, informează Ministerul Educației.

 

Elevii români au obținut șase medalii – una de aur, patru de argint și una de bronz – la Olimpiada Internațională de Științe pentru juniori de la Taiwan, acesta fiind cea mai bună performanță în istoria prezențelor românești la competițiile de acest fel, informează Ministerul Educației.

Medalia de aur a fost câștigată de Marius Constantin, elev în clasa a X-a la Liceul Internațional de Informatică București. Medaliile de argint au fost obținute de Bogdan Vlad Ghiță, elev în clasa a IX-a la Colegiul Național "Moise Nicoară" din Arad, Artur Băboi – clasa a IX-a, Școala Generală nr. 4 Mediaș (județul Sibiu), Vlad Anton – clasa a IX-a, Colegiul Național "George Coșbuc" Cluj-Napoca, și Felix Cosmin Mocanu – clasa a X-a, Colegiul Național "Sfântul Sava" din București. Claudia Pop, elevă în clasa a IX-a la Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" din Zalău, a obținut medalia de bronz.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro