FINALA EUROPA LEAGUE 2012. Ce va face Traian Băsescu în timpul meciului Atletico Madrid – Athletic Bilbao

Publicat: 09 05. 2012, 14:12
Actualizat: 09 05. 2012, 23:56

Președintele Traian Băsescu nu are în program participarea la meciul de pe Arena Națională de miercuri seară, finala Ligii Europa, dintre echipele spaniole Atletico Madrid și Athletic Bilbao, a informat Administrația Prezidențială, la solicitarea MEDIAFAX.

„În programul șefului statului pentru ziua de miercuri nu se află, până la această oră, o participare la meciul de miercuri seară de pe Arena Națională”, a precizat pentru MEDIAFAX Departamentul de Comunicare Publică de la Palatul Cotroceni.

Președintele Băsescu declarase în urmă cu două luni, într-un interviu pentru PRO TV, că nu va merge pe Arena Națională pentru finala Ligii Europa, precizând că va urmări partida la televizor deoarece a renunțat să mai meargă pe stadioane.

„De când am fost la meciul cu incidente în Giulești, la meciul Steaua-Rapid, am mai călcat o singură dată pe stadion. (…) Nu mai calc pe stadion, o să mă uit la televizor”, a spus președintele, în 11 martie, la PRO TV.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid și Athletic Bilbao, este programată miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Națională, fiind transmisă în direct de PRO TV.