Finala Ligii Campionilor nu se mai joacă în Rusia. UEFA a mutat meciul la Paris

Publicat: 25 02. 2022, 15:17
stade de france/sursa/facebook

UEFA a decis ca finala Ligii Campionilor nu se va mai juca la St. Petersburg, așa cum era stabilit. După agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, forul european a stabilit ca meciul să aibă loc pe „Stade de France”, din Paris.

Potrivit Prosport, forul european a luat atitudine și a decis ca ultimul act din Liga Campionilor să nu se mai dispute  la St. Petersburg ci pe „Stade de France”, cu toate că fuse luată în calcul și varianta Wembley.

Finala Ligii Campionilor se va juca pe 28 mai, într-o zi de sâmbătă, de la ora 22:00 (ora României) și sunt așteptați în jur de 80.000 de spectatori.

Mircea Lucescu se află la Kiev

Rusia a pornit atacul asupra Ucrainei în dimineața zilei de joi, astfel că haosul domnește în țara vecină, în special la Kiev, unde se află și antrenorul român Mircea Lucescu. „Dacă nu eram în NATO, eram vai de mama noastră. Asta datorită lui Năstase și a lui Iliescu. Și a lui Băsescu! Dar Năstase și Iliescu au făcut să intrăm în NATO, mai ales Năstase, un diplomat absolut demențial. Extraordinar! Ar trebui țara să îl atragă imediat în politică înapoi pe Năstase. Atâta timp cât suntem în familia NATO, României nu i se întâmplă nimic. Un război pe 36 de fronturi nu poate să ducă nicio țară de pe fața pământului”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.