Fost boxer din Arad, la spital după ce a fost atacat cu sabia în parcare FOTO

Publicat: 01 07. 2014, 19:04
Actualizat: 04 09. 2019, 06:19

Un fost boxer din Arad a fost rănit grav la unul dintre brațe, după ce un bărbat l-a lovit cu o sabie în parcarea Atrium Mall. Agresorul a fost nimeni altul decât fostul iubit al prietenei sportivului, cea care a asistat la întreg incidentul, scrie presa locală.

Martorii au povestit că în totul s-a petrecut în jurul orei 22:00, când majoritatea magazinelor din centrul comercial se închid.

„Două persoane au intrat în conflict, care a degenerat în tăierea unei persoane cu sabia la mâna dreaptă. S-a întâmplat în parcarea P4. Acolo i-au spart mașina, geamurile… Victima a fost atacă cu o sabie”, a explicat o persoană.

FOTO: Glasul Aradului

Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență, însă ulterior a fost transferat cu o ambulanță SMURD la Timișoara.

Între timp, atacatorul a fost prins și dus la Parchet pentru audieri. Procurorul a dispus reținerea sa, acuzat fiind de tentativă de omor.

FOTO: Glasul Aradului

Cu toate acestea, bărbatul susține că nu a făcut decât să se apere, după ce anterior fusese atacat: „Înainte cu o seară m-au blocat în trafic. S-au dat jos patru persoane cu bâte, au spus să ies din mașină, am dat geamul jos, mi-au dat un pum în bărbie… Iar sâmbătă seara am fost la mall, cu prietena, au venit, s-au dat jos, am avut o sabie și m-am apărat. Asta a fost tot!”.