GÂNDUL LIVE. Fost candidat la funcția de primar al Sucevei, scandal cu poliția, deoarece nu purta mască: „Nu îmi luați sănătatea!”

Publicat: 23 10. 2020, 14:22

This browser does not support the video element.

Un politician a făcut scandal în plină stradă după ce polițiștii l-au amendat pentru că nu purta mască de protecție!

Un fost candidat la funcția de edil al Municipiului Suceava a făcut scandal în plină stradă după ce polițiștii locali l-au amendat pentru că nu purta mască de protecție.

Gheorghe Nedea a strigat și s-a certat cu polițiștii, deranjat fiind de faptul că aceștia i-au spus să poarte mască de protecție.

Bărbatul a filmat totul într-un live pe Facebook și a refuzat categoric să își pună masca, chiar dacă aceasta este obligatorie în Suceava. Același individ i-a îndemnat și pe trecători să nu respecte portul măștii.

„Nu vreau să mă supun ordinelor dumneavoastră, în primul rând am mască, am aici, uitați-vă… Mie în aer liber nimeni nu îmi ia dreptul la sănătate.

Cine v-a dat dreptul dreptul d.vs? M-ați luat așa… Nu. Cu ce drept îmi iei tu mie dreptul la viață, am dreptul să respir… Nu mă opriți d.vs pe mine că dvs. să îmi dați amendă. Nu mă voi supune, am mască o port în magazin, dar în aer liber am dreptul să respir. Nu mă supun lui Ion Lungu, USR… Mă duc să fac contestație.

Nu ne luați dvs nouă sănătatea, nu voi purta mască niciodată, o port înăuntru!”, a urlat politicianul.