Iași: Mai mulți pelerini veniți la moaștele Sfintei Parascheva, la spital

Publicat: 16 02. 2012, 08:54
Actualizat: 02 03. 2012, 17:20
Mai mulți pelerini veniți la Iași pentru a se închina la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, depuse în curtea Mitropoliei, au ajuns, duminică, la spital, după ce li s-a făcut rău în timp ce stăteau la coadă pentru a ajunge la raclă.

Mai mulți pelerini veniți la Iași pentru a se închina lamoaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, depuse în curtea Mitropoliei,au ajuns, duminică, la spital, după ce li s-a făcut rău în timp cestăteau la coadă pentru a ajunge la raclă.

Pelerinii cărora li s-a făcut rău au fost duși la Unitatea dePrimire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului de Urgențe dinIași.

„Sunt pacienți din județele Moldovei răpuși de obosealadrumului, statul la rând și alimentația necorespunzătoare. Toțipacienții au fost evaluați clinic, imagistic și biologic și aubeneficiat de asistență de urgență. Stările lipotimice, patologiacardiacă și digestivă au fost principalele motive pentru careacești pacienți s-au prezentat la UPU”, a afirmat dr. TudorCiuhodaru, șeful Unității Primire Urgențe (UPU) din cadrulSpitalului de Urgențe din Iași.

Niciunul dintre pacienți nu a necesitat internare, aceștiaspunând că se vor întoarce la Mitropolie.

Citește mai mult despre pelerinii de laIași pe www.mediafax.ro