Imagini INCREDIBILE din Prahova: așa arătau străzile după o ploaie torențială cu grindină. FOTO și VIDEO

Publicat: 07 05. 2016, 21:15

This browser does not support the video element.

Potrivit ISU Prahova, urmare a avertizarii meteorologice cod galben de ploi și grindină de mici dimensiuni, la nivelul județului Prahova s-au înregistrat inundații în șase localități.

Acestea sunt Câmpina, Ploiești, Puchenii Mari, Tinosu, Bănești și Bărcănești.

” Aproximativ 60 de pompieri militari au intervenit în sprijinul localnicilor și au evacuat apa din 47 gospodării (10 locuințe și 37 curți), un beci, un pasaj pietonal, două străzi precum și din casa scării unui bloc de locuințe”, se mai arată în comunicatul de presă.

La ora transmiterii acestei știri, ISU Prahova intervine în comuna Tinosu, unde sunt mai multe gospodării inundate și plouă abundent.

O furtună puternică s-a abătut asupra județului Prahova, la orele prânzului. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, pompierii au fost chemați să intervină în mai multe zone.

” În toate cazurile intervenim cu motopompe. Avem străzi inundate, beciuri sau gospodării în Tinosu, Câmpina, Ploiești, Puchenii Mari și Comarnic”, a declarat pentru MEDIAFAX, Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt ISU Prahova.

Potrivit Poliției Prahova, pe DN1, de la limita cu județul Ilfov până la Bărcănești și în zonele Ploiești și Câmpina, a căzut și grindină.