Incendiul care a mistuit o casă în sectorul 2 a fost stins de 100 de pompieri. O victimă cu arsuri, dusă la Floreasca

Publicat: 12 05. 2018, 20:32
Actualizat: 29 07. 2018, 18:59

UPDATE  Incendiul care a izbucnit, sâmbătă, la o casă situată în zona Intrarea Făurești din Capitală a fost stins, suprafața afectată de flăcări fiind de aproximativ 500 metri pătrați, anunță ISU București-Ilfov.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au anunțat că incendiul izbucnit, sâmbătă, la o casă localizată în zona Intrarea Făurești din Capitală a fost stins.

O persoană cu arsuri pe 40 la sută din corp a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, nefiind identificate alte victime.

Incendiul s-a manifestat la acoperișul și podul locuinței și la anexele lipite, suprafața afectată fiind de aproximativ 500 metri pătrați.

În total, peste o sută de pompieri au intervenit pentru lichiarea flăcărilor, cu 16 autospeciale de stingere, trei echipaje SMURD, o autoscară și un echipaj de descarcerare.

Știrea inițială. Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o casă situată în zona Intrarea Făurești din Capitală, o persoană cu arsuri pe 40 la sută din corp urmând să fie transportată la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, anunță ISU București-Ilfov.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au anunțat că un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o casă localizată în zona Intrarea Făurești din Capitală.

Casa arde cu flacără puternică, iar o persoană cu arsuri pe 40 la sută din corp va fi transportată la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”.

Incendiul se manifestă la acoperișul și podul locuinței și la anexele lipite, suprafața afectată fiind de peste 200-250 metri pătrați.

Accesul pompierilor este îngreunat, echipajele de intervenție realizând un dispozitiv de stingere pe 3 străzi adiacente.