L-a STRÂNS de ORGANELE GENITALE și de GÂT și l-a amenințat că-l ÎNCHIDE cu cheia în bucătărie. Părinții unui copil reclamă EDUCATOAREA că le-a LOVIT băiatul

Publicat: 05 12. 2018, 15:46
Actualizat: 25 03. 2019, 18:49

Tatăl copilului a povestit că a descoperit mai multe vânătăi pe gâtul copilului și a cerut explicații angajaților grădiniței frecventate de băiat. Educatoarele au susținut că vânătăile au apărut din cauza copilului care s-a lovit în momentul în care a intrat sub o masă. Copilul însă le-a spus părinților că una dintre educatoare l-a strâns de organele genitale și de gât deoarece „a fost obraznic” și nu a mers la baie înainte de somnul de la prânz.

Deși educatoarea respinge acuzațiile, părinții au depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani.

„Joi s-a întâmplat evenimentul. La ora 15.00 soțul l-a luat de la grădiniță, copilul era lovit la gât, cele trei urme sunt vizibile. Am întrebat ce s-a întâmplat. Copilul mi-a spus că

Părinții spun că de la incident încoace copilul are probleme cu mersul la toaletă.

„Copilul este traumatizat, a avut trei nopți în care a plâns și nu a dormit, nu am vrut să ajungem aici. Copilul este acum la o grădiniță privată, suntem dezamăgiți de instituțiile de stat”, a spus Alexandra Voicu.

Părinții au decis să apeleze la un psiholog.

Reprezentanții grădiniței au declanșat o anchetă pentru a afla ce a pățit copilul de trei ani.

„Să lăsăm Parchetul să-și facă treaba. Există o sesizare, în termen de 30 de zile sau 45, depinde de gravitatea faptei, se va lua o hotărâre. Doamna educatoare are testarea psihologică, ultima făcută în septembrie, ea vine în continuare la grădiniță. Nu pot eu să mă pronunț pentru că fiecare cuvânt se interpretează. Se face o inspecție în unitate, există o comisie de etică și va analiza cazul. Învățătoarea este aici din septembrie, este calificată”, a declarat presei educatoarea coordonatoare la Grădinița nr. 15, Mărioara Cherciu.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani.

Foto: Hepta