LISTA CONDAMNĂRILOR ÎN DOSARUL TRANSFERURILOR. Jean Pădureanu, condamnat la trei ani în dosarul TRANSFERURILOR: „Alți bani nu am luat”

Publicat: 12 11. 2012, 17:23
Actualizat: 03 09. 2019, 01:59

Cutremur în fotbalul românesc. Opt nume grele din fotbalul românesc au primit astăzi condamnări la închisoare în dosarul TRANSFERURILOR. Printre ei, George Copos, M.M.Stoica și frații Becali. Vezi în continuare cine a fost condamnat la închisoare cu executare și cine a fost condamnat la închisoare cu suspendare:

VEZI LISTA COMPLETĂ A CONDAMNĂRILOR!

Președintele Gloria Bistrița, Jean Pădureanu, condamnat luni la trei ani de închisoare de Curtea de Apel București în dosarul TRANSFERURILOR a 12 jucători români în străinătate afirmă că decizia instanței nu este corectă.

„Banii pe factura pe care am trimis-o eu au intrat în club, alți bani nu am luat”, a declarat, la Antena 3, finanțatorul Gloria Bistrița, Jean Pădureanu.

În opinia lui, decizia de astăzi a instanței nu este corectă pentru că nu există probe în acest sens.

„Nu există nicio probă, nici scrisă, nici vorbită, spre știința mea și a avocatului care ma apară. Buba nu e la mine”.

Curtea de Apel București a răsturnat decizia inițială a Tribunalului București și i-a condamnat la închisoare pe cei opt oameni de fotbal, printre care George Copos, Cristi Borcea sau frații Becali, în dosarul TRANSFERURILOR a 12 jucători români în străinătate. Sentința nu este definitivă