Marius Nicoară, președintele PNL Cluj, a fost implicat într-un accident rutier

Publicat: 07 09. 2013, 19:27
Actualizat: 02 04. 2019, 17:52

Președintele PNL Cluj, Marius Nicoară, a fost implicat, sâmbătă, într-un accident rutier în Cluj-Napoca, lovind un autoturism care circula în fața mașinii sale, iar senatorul a primit avertisment și trei puncte de penalizare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Marius Nicoară a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că nu a fost rănit în urma accidentului, dar că mașina pe care o conducea a fost avariată.

Marius Nicoară (Foto: Mediafax)

„Am fost implicat într-un accident rutier ușor, mai degrabă un incident, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. Șoferul unei mașini a oprit și a vrut să treacă linia dublă continuă, au fost mai multe mașini care au frânat, iar eu eram ultimul din coloană și am intrat în mașina din fața mea. Nu am pățit nimic, dar mașina mea personală pe care o conduceam a fost avariată și va sta o perioadă în service. Eu am fost de vină pentru că nu am păstrat distanța față de mașina din față. Am primit un avertisment și trei puncte de penalizare. Este primul accident în care sunt de vină în 30 de ani de când am permis și după 1,5 milioane de kilometri parcurși”, a spus Nicoară.

Potrivit acestuia, mașina sa, marca Mercedes, a suferit avarii la partea din față, la grila radiatorului și la bara de protecție.

Vasile Magradean, corespondenti@mediafax.ro