Mesajul polițistului Godină pentru deputatul care vrea să desființeze radarele

Publicat: 01 05. 2016, 14:40
Actualizat: 06 07. 2016, 00:42

Marian Godină l-a criticat pe Cătălin Rădulescu pentru postarea de pe Facebook, transmitându-i, tot prin intermediul rețelei de socializare, un mesaj extrem de tăios: „Domnule deputat, sunt convins că o asemenea postare vă va aduce mulți susținători. Dar ce ați spune dacă ați iniția o lege care să facă imposibilă ocuparea unei funcții de deputat de către o persoană care scrie „paște” cu „p” mic, „noștrii” cu doi „i” și „nici-un” cu cratimă? Nu de alta, dar mie, milițian pândar, care îmi iau salariul degeaba și nu am „nici-un” rol, mi se pare rușinos ca, în România, persoane care nu știu să scrie corect să poată iniția legi. E „decât” o sugestie”.

După ce a aflat de mesajul lui Godină, parlamentarul a șters postarea, fapt care nu a rămas, însă, „nepedepsit” de Marian Godină. Acesta a scris un nou mesaj ironic: „Domnul deputat a dezinițiat inițiativa de a iniția o inițiativă de lege și și-a șters postarea. :)) Am știut eu de ce îi fac print screen. Domnule deputat, așteptăm să aveți inițiativa de a iniția niște scuze publice. Sunt convins că ați iniția o inițiativă frumoasă”, a scris Marian Godină Rădulescu a scris la nervi: tocmai fusese amendat.

Cătălin Rădulescu a fost condamnat de curând la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită, decizia nefiind definitivă.