Navă rusească având la bord 105 pasageri a rămas blocată în Oceanul Arctic

Publicat: 16 02. 2012, 08:56
Actualizat: 02 03. 2012, 08:09
Un spărgător de gheață rusesc, cu 105 pasageri la bord, a fost blocat între ghețuri, în timpul unei călătorii în Oceanul Arctic, a anunțat luni un oficial din cadrul forțelor navale din Orientul Extrem rus, citat de RIA Novosti în pagina electronică.

Un spărgător de gheață rusesc, cu 105 pasagerila bord, a fost blocat între ghețuri, în timpulunei călătorii în Oceanul Arctic, a anunțat luniun oficial din cadrul forțelor navale din Orientul Extrem rus,citat de RIA Novosti în pagina electronică.

Nava Căpitanul Hlebnikov va fi nevoită să aștepte una sau două zilepentru rezolvarea acestei situații, a declarat oficialul citat,care a precizat că pasagerii nu se află în pericol.

„Echipajul spărgătorului de gheață așteaptă o ameliorare a vremii,iar nava își va relua cursul. Este nevoie de una sau două zile.Pasagerii nu au nevoie de asistență”, a declarat un purtător decuvânt.

Majoritatea pasagerilor aflați la bordul spărgătorului de gheațăsunt britanici. O echipă din cadrul BBC se află, de asemenea, labord, pentru a filma un material pentru un documentar intitulatFrozen Earth (Pământ înghețat).

Mediafax