O familie de români cu trei copii, spulberată pe o șosea din Germania: Deși inițial scăpase aproape nevătămat în urma accidentului, ulterior tatăl a fost lovit mortal de un camion – FOTO

Publicat: 15 11. 2019, 10:42

Cei cinci membri ai familie se îndreptau duminică seara pe casă pe șoseaua B5 din Germania. Bărbartul se afla pe bancheta din spate a mașinii, alături de fetița de 4 ani și băiețelul de 9 luni. În fața se aflau soția, Lara Diana, și fetița în vârstă de 7 ani.

Cei trei copii, aflați în scaune speciale, au supraviețuit alături de mama lor care pierduse controlul volanului din cauza ceței și a șoselei alunecoase și a lovit mașina de un parapete lateral.
 
Inițial, după impactul mașinii cu balustrada,  toți membri familiei erau nevătămați. Fetița de 7 ani a coborât prima din mașină iar Petru Claudiu o dusese dincolo de parapete. Ulterior, bărbatul s-a întors la autoturism pentru a-și scoate și soția care leșinase.  Însă a fost lovit mortal de un camion și a murit iar însă trupul lui a fost călcat de alte două autoturisme, potrivit soției. 
 
Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi supus autopsiei, însă impactul cu cele 3 mașini a fost unul devastator pentru acesta, martorii declarând faptul că imaginea era una imposibil de privit. 

Cei cinci erau stabiliți la Berlin.