O șoferiță din Constanța a făcut praf 11 mașini și un stâlp. Un martor, declarație incredibilă: „E apocaliptic. N-am mai văzut așa ceva”. GALERIE FOTO

Publicat: 13 02. 2018, 16:50

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină la scurt timp după miezul nopții de luni spre marți pe bulevardul 1 Decembrie din Constanța, unde un autoturism de teren a izbit violent un stâlp, iar apoi a ricoșat și a distrus și alte mașini parcate pe marginea drumului.

La volan era o femeie în vârstă de 37 de ani, care a fost rănită grav.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, Poliției și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, inclusiv unul pentru descarcerare, dar intervenția acestuia nu a fost necesară. Femeia a suferit un traumatism toracic și a fost preluată conștientă de ambulanță și transportată la spital.

În urma impactului foarte puternic, stâlpul de electricitate lovit de mașină a fost practic smuls din pământ, iar 10 autoturisme parcate au fost grav avariate.

„M-am speriat, e apocaliptic. N-am mai văzut un accident în halul ăsta. Parcarea e varză”, a spus un martor pentru o televiziune, iar imaginile de la fața locului îi dau dreptate.

Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal, polițiștii încercând acum s-ă stabilească cum s-a produs exact accidentul.