Orban: Aproape toată flota firmelor de transport, rezervată de PSD și PDL pentru 22 noiembrie

Publicat: 16 02. 2012, 10:01
Actualizat: 26 02. 2012, 03:45
Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă la Craiova, că "aproape" toată flota de transport rutier a fost rezervată de PDL și PSD pentru 22 noiembrie, el susținând că a obținut această informație "neoficial", de la Autoritatea Rutieră Română.

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, adeclarat, miercuri, într-o conferință de presă la Craiova, că„aproape” toată flota de transport rutier a fost rezervatăde PDL și PSD pentru 22 noiembrie, el susținând că aobținut această informație „neoficial”, de la Autoritatea RutierăRomână.

Orban a susținut că aproape toate autobuzele și microbuzele dinRomânia au fost închiriate de la transportatori de către PSD șiPDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Am încercat să aflu, neoficial, care este situația autobuzelorîn data de 22 noiembrie. Pot să spun că aproape integral flotafirmelor de transport rutier din România este rezervată. Sigur,patronii nu recunosc pentru că nu sunt rezervate oficial. Suntrezervate de PDL și PSD”, a declarat Ludovic Orban.

El a susținut că turismul electoral a fost inventat de PSD laalegerile din 2004.

„Atunci, în primul tur, a fost un turism electoral incredibil.Atunci erau folosite mai mult microbuzele și mai puțin autobuzele”,a adăugat Ludovic Orban.

Mediafax