(P) 243 de apartamente și garsoniere noi își așteaptă cumpărătorii

Publicat: 15 12. 2016, 10:55
Actualizat: 16 12. 2016, 09:14

Gândit pe mai multe faze de construcție, proiectul are astăzi gata primele trei imobile, toate având structura S+P+6. Acum, viitorii proprietari pot alege dintre cele 243 de garsoniere și apartamente cu 2, 3 și chiar 4 camere.

Prin localizarea complexului, suprafața locuințelor, modul în care sunt împărțite și prețurile accesibile, Timișoara 58 Apartments acoperă toate cerințele actuale ale unei familii urbane, moderne și active. Asta și pentru că ansamblul rezidențial are în imediata vecinătate acces la mijlocele de transport în comun, hypermarket-uri, școli, grădinițe, licee, mall-uri și unul dintre cele mai mari parcuri din Capitală. Iar finisajele, izolația exterioară și prezența centralelor termice individuale vor asigura avantaje de necontestat pentru bugetul viitorilor rezidenți.

Dar despre absolut toate beneficiile, finisajele, dotările și avantajele achiziționării unui apartament nou în complexul Timișoara 58, puteți găsi detalii direct pe site-ul dezvoltatorului. Tot acolo fiind afișate și prețurile pentru fiecare tip de locuință în parte.