Paul McCartney are probleme cardiace din cauza abuzului de alcool

Publicat: 15 02. 2012, 11:43
Actualizat: 16 02. 2012, 00:17
Paul McCartney, fost membru al trupei Beatles, care a suferit recent o intervenție chirurgicală la inimă, are probleme de sănătate din cauza abuzului de alcool, informează thisislondon.co.uk.

Paul McCartney, fost membru al trupei Beatles, care a suferit recent o intervenție chirurgicală la inimă, are probleme de sănătate din cauza abuzului de alcool, informează thisislondon.co.uk. Sir Paul McCartney a refuzat să renunțe la consumul de alcool, deși medicii l-au prevenit să nu amestece băutura cu medicamentele prescrise pentru boala sa de inimă.

Cântărețul în vârstă de 65 de ani a fost diagnosticat cu o tulburare cardiacă în urmă cu doi ani, pe când mariajul său cu Heather Mills începea să se destrame. Se pare că boala a apărut pe fondul unui stres major.

Sir Paul McCartney "a refuzat să renunțe la alcool" în timpul divorțului de Heather Mills, în ciuda problemelor sale de sănătate, spun surse apropiate acestuia. Săptămâna trecută, presa britanică publica știrea potrivit căreia, în septembrie 2007, Sir Paul a fost supus unei operații chirurgicale (angioplastie coronariană).

Mai multe știri pe www.mediafax.ro