Președintele Islandei, în vizită în România

Publicat: 15 02. 2012, 10:28
Actualizat: 19 07. 2012, 22:34
Președintele Islandei, Olafur Ragnar Grimson, a început, în această dimineață, o vizită oficială în România, șeful statului islandez fiind primit la Palatul Cotroceni de către președintele Traian Băsescu, în cadrul unei ceremonii oficiale.

Președintele Islandei, Olafur Ragnar Grimson, a început, în această dimineață, o vizită oficială în România, șeful statului islandez fiind primit la Palatul Cotroceni de către președintele Traian Băsescu, în cadrul unei ceremonii oficiale. Ceremonia a avut loc pe Platoul Marinescu al Palatului Cotroceni și a inclus trecerea în revistă a gărzii de onoare și intonarea imnurilor de stat ale celor două țări.

Președintele Islandei se va întâni și cu primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, la sediul Primăriei Generale, pentru semnarea unui parteneriat între Primăria Municipiului București și organizația European Cities against Drugs (ECAD).

Olafur Ragnar Grimson se va întâlni, astăzi, și cu președintele Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu, și cu președintele Senatului, Nicolae Văcăroiu.