Românca minoră care și-a abandonat copilul într-un tomberon, internată la un centru de delincvenți

Publicat: 15 02. 2012, 11:44
Actualizat: 25 03. 2012, 11:46
Tânăra de origine română care la 2 ianuarie și-a abandonat copilul nou-născut într-un container de gunoi va fi internată într-un centru pentru minori din provincia Cadiz, la ordinul unui judecător din orașul spaniol Almeria (Andaluzia, sud), relatează publicația Ideal, în ediția electronică.

Tânăra de origine română care la 2 ianuarie și-a abandonat copilul nou-născut într-un container de gunoi va fi internată într-un centru pentru minori din provincia Cadiz, la ordinul unui judecător din orașul spaniol Almeria (Andaluzia, sud), relatează publicația Ideal, în ediția electronică. Minora este acuzată de tentativă de omor.

Deși ea a refuzat să dezvăluie numele tatălui copilului, agenții sociali care se ocupă de acest caz l-au identificat pe acesta, el riscând să fie arestat pentru complicitate, conform unor surse din cadrul poliției, citate de Europa Press.

Copilul, care se află în prezent într-un centru de plasament, poate fi adoptat de o familie din Andaluzia, după o perioadă premergătoare adopției, care variază între șase și 12 luni.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro