Șeful cancelariei prezidențiale, surprins în timp ce DOARME în timpul unei întâlniri oficiale din Serbia. Reacția sa după apariția imaginilor

Publicat: 20 10. 2015, 14:21

Dan Mihalache a făcut parte din delegația care l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis în Serbia, la jumătatea lunii iulie. Un membru al delegației sârbe a realizat câteva fotografii în care Dan Mihalache apare dormind în timpul întâlnirii cu delegația sârbă, scrie Click.ro.

În fotografii se poate vedea cum Dan Mihalache doarme pe scaun, cu capul pe spate, iar în jurul său, la o masă, se află mai mulți oficiali.

”Văd că prezența mea la Cotroceni deranjează foarte tare de vreme ce o dată pe săptămână se inventează câte o știre care să mă pună într-o lumină defavorabilă. Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegația română astepta terminarea convorbirilor tete-a-tete dintre președintii Nikolic si Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de de o oră. De altfel cine se uită la poza vede foarte clar că fiecare membru al delegației își vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alții citeau documente. Mi-aș fi dorit eu să ațipesc, dar nu am această capacitate din păcate. Nu cred că partea sârbă se pretează la asemenea gesturi, mai degrabă e vorba de un binevoitor român”, a declarat Dan Mihalache pentru stiripesurse.ro.