Sting, cel mai prost compozitor de versuri

Publicat: 15 02. 2012, 10:33
Actualizat: 21 06. 2012, 22:58
Sting, solistul trupei reunite The Police, s-a situat pe primul loc în topul celor mai proști compozitori de versuri, din cauza "infatuării enorme și a excesului de spiritualitate", potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de o renumită revistă muzicală.

Sting, solistul trupei reunite The Police, s-a situat pe primul loc în topul celor mai proști compozitori de versuri, din cauza "infatuării enorme și a excesului de spiritualitate", potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de o renumită revistă muzicală, informează Reuters.

Fostul profesor de școală convertit în star rock "ar trebui să se limiteze la a compune muzică instrumentală", este de părere revista Blender, care a realizat acest sondaj.

Pe locul al doilea în top s-a situat toboșarul trupei Rush, Neil Peart, acesta fiind urmat în top de solistul trupei Creed, Scott Stapp, chitaristul trupei Oasis, Noel Gallagher, și rocker-ul Dan Fogelberg.

Sting, care în prezent se află în Belgia, în cadrul turneului de revenire pe scena muzicală internațională a trupei The Police, s-a situat pe primul loc în top pentru mai multe "păcate", precum inserarea în versurile hitului "Don’t Stand So Close to Me" a numelui romancierului rus Vladimir Nabokov, pentru a da mai multă importanță textului, citarea unui text de pe abțibildurile utilizate de Volvo – "If You Love Someone Set Them Free" – și utilizarea citatelor din lucrări ale lui Chaucer, Sfântului Augustin și Shakespeare.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro