SUBIECTE BAC 2013 BIOLOGIE. Modele de subiecte pentru BIOLOGIE la BAC 2013

Publicat: 05 07. 2013, 08:54
Actualizat: 21 10. 2014, 18:44

SUBIECTE BAC 2013 BIOLOGIE publicate pe EDU.RO. Gândul publică, în timp real, subiectele pe care le primesc vineri absolvenții de liceu care susțin proba opțională la BIOLOGIE la BACALAUREAT 2013.

Dintre cei 165.112 de elevi care s-au înscris la ultima probă la alegere a profilului la BACALAUREAT 2013, cea mai mare parte – 67.753 de candidați –  dau vineri proba scrisă la BIOLOGIE, potrivit datelor Ministerului Educației Națioanale (MEN).

Proba va fi susținută de elevii de la  filiera teoretică – profilul real, dar și de elevii de la filiera tehnologică – profilurile: tehnic, resurse naturale si protecția mediului; filiera vocațională – profilul militar.

Candidații care aleg să susțină la BAC 2013 această probă vor avea subiecte, în funcție de profil, din biologie de clasa a IX-a și a X-a- Biologie vegetală și animală sau Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană.

Potrivit modelelor de subiecte BACALAUREAT 2013, la Anatomie și fiziologie umană elevii vor primi trei subiecte cu mai multe subpuncte, prin care ei trebuie să dovedească că stăpânesc noțiunile de bază din biologie sau, după caz, de anatomie.

EDU.RO a publicat modele de subiecte pentru Biologie și Anatomie

Model SUBIECTE la Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană (Click pentru a mări)

 

Pe site-ul edu.ro sunt publicate modele de subiecte pentru probele scrise BAC 2013: Limba și literatura română, Limba și literatura maternă, Matematică, Istorie, Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie și pentru cele cinci discipline socio-umane-Economie, Filosofie, Logică și argumentare, Psihologie, Sociologie).

Gândul îți prezintă, vineri, SUBIECTE BAC 2013 BIOLOGIE și BAREM 

Potrivit regulamentului de la BACALAUREAT 2013 accesul candidaților în săli este permis pe baza actului de identitate, cel mai târziu cu  30 de  minute înainte de începerea probei.