Un căutător de comori a găsit o cameră GoPro cu ultimele momente din viața unui bărbat. Familia tânărului a sperat mereu că va recupera cardul de memorie: „E așa cum îl știam, se distra la maxim”

Publicat: 19 08. 2019, 08:43

Un vânător de comori a găsit o cameră GoPro, care conține ultimele momente din viața unui bărbat, care s-a înecat într-o cascadă, în 2017, scrie mirror.co.uk.

Richard Ragland, de 22 de ani, s-a înecat la Forest Falls Recreation Area din Tennessee, SUA și părinții lui au sperat mereu că vor găsi camera video cu filmarea care le-ar putea aduce un strop de alinare.

Vloggerul Rich Aloha a găsit camera acoperită de praf și a reușit să o recupereze, chiar dacă era aproape „invizibilă”.

Rangerii parcului în care a murit Richard le-au spus părinților îndurerați, Robin și Gary McCrear, că vor primi un stick de memorie, care conține o filmare cu fiul lor, distrându-se în apă alături de prieteni.

Plicul a venit însă gol și familia lui Ragland a crezut că stick-ul a fost furat.

Părinții au fost uimiți când Aloha a luat legătura cu ei și le-a spus că a găsit filmul respectiv.

„A găsit camera GoPro a lui Richard”, a declarat McCrear.

„Cred că Dumnezeu m-a ghidat spre această cameră GoPro, deoarece nu văzusem decât un șurub și restul era acoperit cu noroi. Sunt fericit că am găsit-o, încerc să fac un lucru corect, să o înapoiez proprietarilor de drept”, a spus Aloha.

Aloha a descoperit că SD card-ul era în camera GoPro și totul funcționa corespunzător.

„Dumnezeule, văd că este chiar bărbatul acela”, a exclamat tânărul.

Vloggerul a găsit familia lui Ragland pe internet și a dat telefoane, pentru a returna camera.

Părinții au declarat că vor încerca să urmărească filmul dureros cu ultimele momente din viața fiului lor și îi sunt recunoscători lui Aloha.

„Până acum l-am văzut pe Rich fiind el însuși, trăindu-și viața la maxim”, a declarat tatăl tânărului mort, după ce a urmărit o parte din filmarea respectivă.

Foto: Capturi YouTube.com