Un microbuz cu 20 de pasageri s-a ciocnit cu un autoturism pe DN 12 în Sâncrăieni, Harghita: 2 morți și 13 răniți. galerie foto

Publicat: 04 06. 2018, 16:49
Actualizat: 02 10. 2018, 16:14

Potrivit primelor informații, șase persoane sunt rănite ușor, alta este încarcerată, iar un șofer a decedat. Accidentul s-a produs pe DN 12, unde un autoturism s-a ciocnit violent cu un microbuz.

„Autoritățile au intrat în alertă în urma unui accident produs la Sâncrăieni, între un microbuz și un autoturism”, potrivit ISU Harghita. În microbuz se aflau aproximativ 20 de persoane. A fost activat Planul roșu de intervenție, iar la locul accidentului au fost trimise patru ambnulanțe, o autospecială pentru victime multiple, o mașină de descarcerare grea cu spital mobil și o autospecială de stingere a incendiilor. 

Șoferul autoturismului a murit pe loc, iar soția sa a rămas ÎNCARCERATĂ în mașina zdrobită. Era atât de grav rănită, încât nu putea fi transportată cu elicopterul la spital. La două ore după accident, ea A MURIT. Inițial, din cauza șocului și adrenalinei, nu toți pasagerii microbuzului au simțit traumatismele, dar ulterior, au început să acuze dureri, iar o parte a ajuns la spital pentru îngrijiri.  

Foto: ISU Harghita