Un tren de persoane a deraiat în județul Harghita

Publicat: 16 02. 2012, 10:07
Actualizat: 04 03. 2012, 01:01
Un tren de persoane a deraiat, mați după-amiază, în județul Harghita, la ieșirea din stația Sânsimion spre Tușnad, iar potrivit primelor informații în urma incidentului nu au fost înregistrate victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un tren de persoane a deraiat,mați după-amiază, în județul Harghita, la ieșireadin stația Sânsimion spre Tușnad, iar potrivit primelor informațiiîn urma incidentului nu au fost înregistrate victime, transmitecorespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliției Transporturi Feroviare din Miercurea Ciuc,este vorba despre un tren personal care a deraiat în jurul orei15.00, la ieșirea din stația Sânsimion spre Tușnad, iar primeleinformații arată că nu sunt victime.

La ora transmiterii acestei știri, mai multe echipaje aleInspectoratului pentru Situații de Urgență Harghita se deplaseazăla locul incidentului.

Acesta este cel de-al doilea astfel de incident petrecut încursul zilei de marți, după ce un alt tren personal a deraiat laintrarea în Gara Burdujeni din Suceava. Luni dimineață, un alt trena deraiat în județul Covasna, din cauza gerului, ambele incidentefiind fără victime.

Mediafax