Unde s-a deschis cel mai nou McDonald’s din România. FOTO

Publicat: 07 12. 2017, 18:35
Actualizat: 08 12. 2017, 08:48

 Noul restaurant s-a deschis pe 7 decembrie, în urma unei investiții de  7 milioane lei, fiind al treilea restaurant al lanțului McDonald”s deschis în Timișoara.

Noul restaurant inaugurează singurul Drive-Thru deschis în 2017 și oferă clienților experiența completă McDonald”s: design-ul interior Alfabet oferă o atmosferă prietenoasă restaurantului, copiii au un spațiu de joacă pregătit special pentru ei, iar părinții se pot delecta oricând cu specialitățile McCafé.

Noul restaurant creează 70 de locuri noi de muncă și are integrat un sistem inovator de operare care eficientizează operațiunile din bucătărie, dar și pe cele de comandă și de servire, astfel încât experiența clienților să fie una inedită la fiecare vizită, iar interacțiunea lor în restaurant să fie mai simplă și mai rapidă.   

Odată cu deschiderea restaurantului din Timișoara – al patrulea și, totodată, ultimul restaurant inaugurat în acest an, McDonald”s vine în întâmpinarea clienților cu o nouă ofertă: între 7 si 11 decembrie, la fiecare dintre produsele: Big Mac, McChicken, porție medie de cartofi prăjiți sau băutură răcoritoare medie, vor primi al doilea produs din partea casei.


 
Cel de-al 72-lea restaurant McDonald”s din România este deschis în Timișoara (Strada Circumvalațiunii nr. 35), de luni până duminică, în intervalul orar 07:00 – 23:00.