VIDEO. Ianis Hagi a marcat golul victoriei pentru Rangers

Publicat: 26 12. 2020, 18:44
Actualizat: 06 04. 2021, 15:14

Ianis Hagi se află într-o revenire de formă la echipa sa din Scoția, Glasgow Rangers. Fiul lui Gheorghe Hagi a marcat, sâmbătă, în derby-ul etapei cu numărul 20 din Scothis Premiership.

Ianis Hagi a fost titular

Ianis Hagi a fost titular în partida cu a treia clasată, Hibernian, și a marcat unicul gol al meciului în minutul 33, fiind, însă, aproape de a provoca și un penalty pentru adversari.

Steven Gerrard l-a introdus titular pe Ianis Hagi în meciul de sâmbătă dintre Glasgow Rangers și Hibernian FC, derby-ul dintre ocupantele locurilor 1 și 3 în Scotish Premiership.

Connor Goldson și Leon Balogun au deschis spectacolul ratărilor pentru gazde.

Hagi a mai ratat o ocazie mare în minutul 31

Hagi a trimis și el foarte puțin pe lângă poartă cu un șut de la distanță, în minutul 31.

Peste două minute, românul a primit o centrare la semiînălțime în interiorul careului, de unde a marcat singurul gol al partidei.

Hibernian a fost mai ofensivă în partea secundă. Hagi a vrut să demonstreze că merită încrederea lui Gerrard și a făcut și faza de apărare, unde a salvat pe Rangers de la primirea unui gol. A fost o fază la care putea foarte bine să gafeze, deoarece a ridicat piciorul la limită la tentativa lui Joe Newell de a trimite mingea spre poartă cu capul.

Românul a fost schimbat de Steven Gerrard spre finalul partidei

Românul a fost schimbat de Gerrard spre finalul meciului, golul său ducând pe Rangers la 50 de puncte în fruntea clasamentului, secondată la mare distanță de rivala istorică Celtic.