Horoscopul zilei de 18 septembrie 2020. „Peștii” pot returna o datorie

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2020. „Peștii” pot returna o datorie
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 18/09/2020, 01:49
Actualizat: 18/09/2020, 02:00

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna va activa energia Balanței și ne va aduce tuturor o stare de calm și liniște și nevoia de mai mult echilibru în viața noastră și în relațiile cu ceilalți, capitol la care s-ar putea să șchiopătăm puțin.

Putem răni prin atitudinea noastră și mai ales dacă vrem ca totul să fie ca noi, neținând cont și de nevoile și necesitățile celuilalt.

Către seară lucrurile se mai calmează și nevoia de iubire și de manifestare a sentimentelor va fi mai mare, aspect acre aduce momente frumoase în relațiile sentimentale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Încearcă astăzi să dai dovadă de mai multă empatie față de persoana iubită. Arată că-ți pasă de nevoile sale și implică-te în problemele sale, mai ales dacă-ți cere ajutorul. Nu totul este despre tine întotdeauna.

Carieră

Dai dovadă de o mare putere de muncă, o forță extraordinară care te ajută să rezolvi chiar și acele sarcini care până acum îți păreau o povară și pe care le tot evitai.

Bani

Ai cheltuit și vei mai cheltui bani, însă tot ceea ce cumperi este pentru că ai nevoie să-ți satisfaci și micile tale bucurii.

Sănătate

Este o zi bună să fii mai atentă la propria ta persoană, la cerințele sinelui interior. Mulți nativi Berbec simt să evolueze în această perioadă, să-și schimbe atitudinea, un tipar comportamental, iar astăzi poți avea revelația căii pe care să o folosești.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Azi te poți concentra pe iertarea cuiva din trecutul tău. Poate fi vorba în special de un fost partener de viață care a fost abuziv cu tine. Ai toată puterea și tăria să faci asta.

Carieră

Azi reușești să te ții de program, să te echilibrezi astfel încât să-ți închei cu bine săptămâna. La locul de muncă ai parte de armonie și înțelegere și-ți oferi sprijinul pentru ceilalți și vei vedea că și reciproca este valabilă.

Bani

Posibile tensiuni cu părinții sau cu cei din familie din cauza banilor, poate a cheltuielilor, a tăierilor de buget pentru weekend. În schimb, zi bună pentru negocierea și semnarea unui contract profesional.

Sănătate

Este o zi a noilor conștientizări legate de starea ta de bine. Ai grijă ce gândești astăzi pentru că poți materializa. Vindeci răni emoționale și nu numai. Poate fi vorba de o afecțiune cronică căreia îi înțelegi rădăcinile spirituale.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Crește dorința de a sta cu persoana iubită și a petrece clipe romantice. Posibil ca unii nativi să fie solicitați de prieteni, însă de preferat ar fi să opteze pentru relația lor sau să facă o ieșire împreună.

Carieră

Te dedici mai mult unor hobby-uri și s-ar putea ca ceea ce faci în acest sens să contribuie și la evoluția ta profesională.

Bani

Evită să te implici în activități speculative sau jocuri de noroc pentru că poți pierde bani. Dacă ai un surplus, fă-i persoanei dragi un cadou. Vei fi mult mai câștigată.

Sănătate

Azi te bucuri de o stare de bine și ai mai mult chef de relaxare și de petrecere a timpului într-un mod cât mai plăcut.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Este o zi bună să-ți canalizezi atenția asupra familiei, asupra nevoilor celor dragi și să încerci să te implici cât mai mult în a-i ajuta, măcar cu un sfat și o vorbă bună.

Carieră

Muncești cu mai multă dedicare și te implici în a-i ajuta și pe cei din jur să crească odată cu tine. Dacă ai funcție de conducere, angajații tăi vor aprecia implicarea ta. Totuși, nu-ți neglija familia!

Bani

S-ar putea să cheltui niște bani pentru profesie, pe satisfacerea unor necesități care au legătură cu activitatea ta, cu atât mai mult cu cât lucrezi independent sau ai o afacere personală.

Sănătate

S-ar putea să ai unele stări mai ciudate, pe care să le înțelegi mai greu, să simți nevoia de a sta mai mult cu tine, să-ți reanalizezi trecutul. Oricum, fă-o cu încredere și în liniște pentru că vei avea conștientizări importante.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Ești susținută pe comunicare și ai șansa ca azi să stai de vorbă cu persoana iubită și să vă puneți de acord asupra unor aspecte de viitor ale relației.

Carieră

S-ar putea să primești o vești din străinătate sau persoane mai în vârstă, mai mature, să te ajute în proiectele tale, în atingerea unor idealuri.

Bani

Dacă ai de negociat astăzi, încearcă să fii pe cât se poate de corectă și să ai simțul realității și al autoevaluării.

Sănătate

Nu ai motive de îngrijorare în privința sănătății. Posibil la cei care așteaptă astăzi diagnostice și rezultale unor analize să nu fie prea încântați, însă nu este vorba de nimic grav.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Simți nevoia să spui unor lucruri pe nume, iar aceastea pot fi de natură financiară sau legate de viața intimă, un capitol căruia trebuie să-i dai mai multă atenție. Dacă nu ești într-o relație, ar trebui să privești cu înțelepciune mai mare la o aventură. Dacă ai un partener stabil, încearcă să-ți controlezi frica de a-l pierde.

Carieră

Încearcă să te pui mai mult în valoare în tot ceea ce faci și încearcă să ai mai multă încredere în tine. Nu te teme de eșec și acesta este o lecție și chiar una prețioasă.

Bani

Dă dovadă de mai multă înțelepciune și fii atentă la toatea spectele dacă ai de negociat sau semnat un contract astăzi. O zi bună să rezolvi ceva ce ține de bănci, credite, procese.

Sănătate

Se activează niște frici astăzi, niște temeri, însă scopul este ca tu să le vezi mai bine și să lucrezi cu ele, să le vindeci. Debarasează-te de unele atașamente nefuncționale.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Luna trece astăzi prin zodia ta și-ți aduce o mai mare liniște, o pace interioară, ca și cum ai fi scăpat dintr-o furtună, ca și cum te-ai fi dat jos dintr-un carusel. Partenerul de viață are mare nevoie de tine. Încearcă să-i acorzi mai multă atenție.

Carieră

Chiar dacă tu ești corectă și vrei să faci lucrurile ca la carte, asta nu înseamnă că și ceilalți vor același lucru sau că vor să te urmeze. Încearcă să eviți tensiunile cu partenerii de afaceri sau colaboratorii.

Bani

Fii atentă la negocierile și dialogurile financiare pentru că cineva poate greși, voit sau nu, și s-ar putea să ai de tras ponoasele tu.

Sănătate

Este o zi bună pentru sănătate, iar dacă ai unele temeri sau stări mai ciudate, nu te teme să stai de vorbă cu cei din jur pentru că ajutorul poate veni în urma unui sfat.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

În dragoste dai dovadă de mai multă empatie față de nevoile și dorinței persoanei iubite și acest aspect poate fi benefici pentru o apropiere. E vineri seara. Petrece-o romantic!

Carieră

Te frământă un context profesional, legat de niște decizii pe care trebuie să le iei la locul de muncă sau poate fi vorba că unii colegi nu-și îndeplinesc sarcinile cum trebuie și te bagă pe tine în față. Dacă este o situație mai veche, nu o mai lăsa să se repete.

Bani

Îți afci niște calcule financiare și resimți o mare apăsare. Ai impresia că planurile tale nu pot fi duse la capăt din cauza lipsei de fonduri, însă este doar o impresie de moment.

Sănătate

Azi acordă mai multă atenție sănătății, înn special odihnei și relaxării. Trebuie să devii mai înțeleaptă la acest capitol și să nu lași toate gândurile să-ți strice starea de bună dispoziție.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Dacă vei dori să ieși cu prietenii, ai grijă să nu rănești persoana iubită. Posibil ca lipsa ta de înțelepciune să conducă la tensiuni în cuplu. E totuși vineri seara!

Carieră

Azi parcă simță să lași deoparte munca la un proiect profesional în care ești implicată și să dedici mai mult timp relaxării sau unor pasiuni. Ei bine, fă în așa fel încât să-ți respecți și programul și timpul liber entru a nu-ți strica buna dispoziție.

Bani

Posibil să cheltui mai mult decât îți planificasei pentru a te distra sau pentru a îndeplini cerințele partenerului de viață. Atenție și la modul în care se cheltuiesc banii în cuplu!

Sănătate

Starea de sănătate este din ce în ce mai bună, mai ales dacă alegi să te odihnești corespunzător și să-ți echilibrezi activitățile profesionale și sociale.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Se întrevăd unele tensiuni în cuplu. S-ar putea să nu reușești să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul sau să te rănească unele atitudini, cuvinte ale acestuia.

Carieră

În carieră pot apărea unele frustrări, nemulțumiri și-ți poți da seama că încă mai ai ceva de învățat, de asimilat. Dar nu lăsa vulnerabilitățile personale să te afecteze profesional!

Bani

Poți avea parte de negocieri bune cu persoane din străinătate sau care sunt de altă naționalitate sau care, momentan, sunt peste granițe. Un astfel de contract îți poate aduce beneficii financiare.

Sănătate

Te simți odihnită și capabilă să-ți desfășori tot ce ți-au pis în plan. Atenție, însă , al situații neplanificate care pot să-ți dea programul peste cap. Nu te enerva degeaba!

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

O discuție cu partenerul de viață te poate ajuta să conștientizezi niște situații în cuplu și să le dai o altă valoare. Atenție la comunicare. Te poți victimiza astăzi sau, din contră, poți fi rănită de unele cuvinte.

Carieră

Nevoia de evoluție spirituală se combină foarte bine cu cea de progres profesional, așa că poți căuta astăzi să afli mai multe despre un domeniu care te interesează, care te incită. Fă-o pentru că te poate ajuta în a-ți înțelege un comportament sau atitudine față de cineva sau ceva.

Bani

Evită să faci negocieri astăzi sau nu avea așteptări prea mari. Oricum, dă dovadă de corectitudine, îngăduință și înțelepciune în această direcție.

Sănătate

Ești propriul tău călău astăzi și-ți poți face rău nu cu mâna ta, ci cu gândurile tale, cu raționamentul tău, cu modul în care percepi un context.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Atâta timp cât tu nu-ți dai valoare, nu te aștepta ca ceilalți să o facă. Atâta timp cât tu nu te poți desprinde de unele atașamente neproductive, nu cere altora să se schimbe pentru bunăstarea relației.

Carieră

Să nu te aștepți ca totul să meargă strună profesional dacă tu nu depui mai mult efort sau, mai corect spus, dacă tu nu muncești mai mult.

Bani

Dă dovadă de mai multă înțelepciune în modul în care-ți cheltuiești și administrezi astăzi banii. Ar fi ideal să-ți reconfigurezi prioritățile. Poate ai de returnat o datorie, de plătit niște facturi, o rată la credit.

Sănătate

Niște frici și temeri se pot activa astăzi. Poate fi vorba de o teamă cu iz financiar sau de o teamă cu iz sexual. Va fi nevoie, la un moment dat, să vorbești pe tema asta și să cauți în profunzime să vezi care sunt rădăcinile.

Horoscop săptămânal 14 – 20 septembrie 2020. Săgetătorii trebuie să aibă grijă la investiții

Astrologul Mădălina Manole prezintă și horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 septembrie 2020, pentru toate zodiile.

Săptămâna 14 – 20 septembrie 2020 se remarcă prin fenomenul de Lună Nouă care se petrece în zodia Fecioară și care vine cu șanse și oportunități profesionale, dar și cu ocazia îmbunătățirii stilului de viață, a stării de sănătate.

În continuare, contextul astrologic general este tensionat, iar în această săptămână vom fi mai vocali ca de obicei, însă și starea de confuzie, de nehotărâre va pluti în aer, motiv pentru care deciziile majore ar trebui evitate. Recomandare suplimentară: atenție mai mare în deplasări și călătorii.

Zodiacul chinezesc, până pe 20 septembrie 2020. „Bivolii” ar trebui să fie atenți la impulsivitate

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 14 – 20 septembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 14 – 20 septembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață