Nordis Brașov – Evadare la munte în condiții de 5 stele

Nordis Brașov - Evadare la munte în condiții de 5 stele
Nordis Brașov - Evadare la munte în condiții de 5 stele
Publicat: 11/08/2021, 09:46
Actualizat: 18/08/2021, 09:46

Nevoia de a evada într-un loc răcoros, în zona montană, este tot mai ridicată în această perioadă caniculară. Iar dacă vacanța la munte presupune șederea într-un apartament propriu, cu toate facilitățile unui hotel de 5 stele, atunci Nordis răspunde acestei nevoi cu succes.

Din ce în ce mai mulți români preferă mini-vacanțele în mijlocul naturii. Nordis Brașov 5***** este unul dintre noile proiecte dezvoltate în România, situat într-o zonă excelentă și liniștită, unde fiecare apartament beneficiază de o vedere deosebită asupra împrejurimilor.

Situat lângă Rezervația Naturală Warthe, pe Calea Poienii, la 5 minute de mers cu mașina de Piața Sfatului și la doar 10 minute de Poiana Brașov, Nordis Brașov 5***** este conceput astfel încât să redefinească modul în care oamenii investesc și locuiesc într-un ansamblu rezidențial.

Proiectul își propune să găsească un echilibru perfect între confort, intimitate și sănătate, factori necesari pentru o viață liniștită. Stilul elegant al arhitecturii oferă un aer mediteranean prin spațiile luminoase și aerisite, dar și al elementelor decorative de exterior. Referitor la zonele exterioare ale ansamblului, la Nordis Brașov turiștii și rezidenții se pot bucura de relaxare deplină și o priveliște spectaculoasă asupra orașului chiar din propria locuință sau cameră de hotel. Piscina de tip infinity cu vedere panoramică poate fi utilizată atât în perioada de vară, cât și în sezonul rece, când devine un bazin încălzit.

Avantajul major al proiectelor Nordis îl reprezintă modelul de business unic pe piața imobiliară. Investitorii se bucură de un bun de durată, care le aduce un randament garantat de 7% pe o  perioadă de 30 ani.

Nordis închiriază proprietățile de la cumpărători și le oferă chirie lunară stabilită contractual, indiferent de perioada anului. Facilitățile de top ale ansamblului din Brasov sunt gândite astfel încât să asigure un flux constant de turiști indiferent de sezon. Este vorba despre zona SPA de 900 mp, lobby elegant de 400 mp, piscină infinity, 2 restaurante gourmet și 1 restaurant tradițional, loc de joacă pentru copii, library, pistă de alergare, board games room, stație pentru încărcarea mașinilor electrice, sală de fitness și spațiu pentru depozitare biciclete. Mai mult, toate proprietățile beneficiază de finisaje de cea mai înaltă calitate, room service, concierge și servicii de curățenie.

Un punct important ce crește valoarea proiectului este angajamentul dezvoltatorului de a se ocupa de întreținerea ansamblului pe toată durata de viață a construcției. Nordis și-a propus să creeze cele mai bune condiții de cazare și locuire, pe care le va asigura în permanență, astfel încât proiectul va arăta întotdeauna ca nou. Acest fapt crește valoarea proprietății, lucru ce va atrage turiști constant. Un alt aspect important este că proprietarii vor beneficia de o locuință de 5 stele pe tot parcursul existenței acesteia.

Apartamentele spațioase de la Nordis Brașov vor beneficia de lumină naturală din plin, vor fi dotate cu facilități premium și vor oferi o priveliște superbă către zona metropolitană a Brașovului.

Brașovul, al doilea oraș ca număr de turiști din România după București, conform Institutului Național de Statistică, reprezintă o zonă ideală pentru a petrece vacanțe excepționale la munte. Amplasarea complexului lângă Rezervația Warthe oferă beneficiul aerului proaspăt de munte și a liniștii caracteristice naturii, iar proximitatea față de Brașov oferă acces către cele mai importante atracții turistice.

Despre Nordis Group

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltare hoteliera si rezidentiala de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Architecture, Nordis Travel și Nordis Property Management.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Șapte reguli care te vor ajuta să economisești mulți bani
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Elisabeta I, Regina Fecioară sau Gloriana