Cum vede fiica cea mare a lui Putin războiul din Ucraina. Ea critică puternic Occidentul invocând comploturi „diabolice” ale SUA și ale UE

Cum vede fiica cea mare a lui Putin războiul din Ucraina. Ea critică puternic Occidentul invocând comploturi diabolice ale SUA și ale UE
Maria Vorontsova/Credit line: Profimedia
Publicat: 19/05/2022, 19:41

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin, Maria Vorontsova, ar fi activă într-un grup de chat pe Telegram folosit de absolvenții Departamentului de Medicină al Universității de Stat din Moscova, unde scrie uneori despre evenimente de actualitate. Dmitri Kolezev, redactorul-șef al site-ului Republic, a împărtășit aceste informații miercuri, 18 mai 2022, postând mai multe capturi de ecran primite de la un membru al grupului de chat respectiv, care arată comentariile lui Vorontsova, potrivit Adevărul.

Mesajele, dacă sunt autentice, oferă o privire rară asupra gândirii politice a uneia dintre cele mai apropiate rude ale președintelui rus.Se presupune că Vorontsova participă la acest grup sub numele „Maria V.” Atât sursa lui Kolezev din grupul de chat, cât și un jurnalist care cunoaște contul de Telegram al lui Vorontsova au confirmat că „Maria V.” este fiica lui Putin.

Când s-a alăturat grupului în toamna anului trecut, Maria V. s-a prezentat ca Maria Vorontsova, promoția 2011, ceea ce coincide cu ceea ce știu reporterii despre educația ei.

În chat sunt aproximativ 170 de persoane, iar sursa lui Kolezev spune că membrii mai în vârstă „îi avertizează periodic pe noii veniți dacă cineva intră într-o discuție aprinsă cu (Vorontsova)”. Cu toate acestea, capturile de ecran fiica lui Putin indică faptul că ceilalți membri ai grupului nu se sfiesc să o confrunte pe aceasta pe diverse teme.

Potrivit înregistrărilor obținute de Kolezev, multe dintre comentariile lui Vorontsova pe teme politice și sociale seamănă cu retorica tatălui său, Vladimir Putin. În multe dintre mesajele sale, ea critică puternic atitudinile occidentale cu privire la Rusia, uneori chiar invocând comploturi diabolice ale Statelor Unite și ale Uniunii Europene.

„Nimeni din Occident nu are nevoie ca țara noastră să fie prosperă. Ei au făcut întotdeauna tot posibilul pentru ca acest lucru să nu se întâmple. Și vor continua să facă acest lucru. Dacă dintr-o dată, așa cum aproape s-a întâmplat în anii ’90, Rusia devine un apendice de materie primă cu drepturi depline al Statelor Unite și al UE, voi fi interesat să văd pe cine dați vina pentru faptul că nu trăim într-o economie prosperă. Nu te mai juca, sincer.”

„În 2008, au început primele sancțiuni și au amenințat că mozzarella va dispărea de pe rafturile magazinelor. Toată lumea s-a speriat, ura, cum se poate așa ceva! Cum vom supraviețui acum? Fără mozzarella italiană! Și acum? Mai respirăm? Așa se pare. Acum avem chiar și propria noastră mozzarella. Și era posibil așa ceva în anii ’90? Nu.”

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Cu cine petrece Violeta Bănică de Paște: „Abia aștept”
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Alessandro Volta, inventatorul bateriei electrice