Cine este milionarul mort în accidentul din Prahova. Afaceristul s-a izbit violent de singurul pom de pe marginea drumului

Publicat: 09/12/2021, 11:20
Actualizat: 09/12/2021, 11:29

Milionarul Florin Abagiu, un om de afaceri din Prahova, și-a pierdut viața, miercuri, într-un accident teribil, pe DJ 100, între Florești și Nedelea, în Prahova. 

Acesta era la volanul unui SUV, în momentul în care a ieșit de pe șosea și a izbit violent singurul pom de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât partea din față a bolidului a fost complet distrusă, iar autoturismul s-a întors pe șosea, fiind proiectat înapoi câteva zeci de metri. Echipajul SMURD ajuns la locul accidentului a constatat decesul bărbatului, care era singur în mașină.

„În această seară, un apel la 112 a anunțat un accident rutier pe DJ 144 între Aricești și Nedelea, în care un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, bărbatul a fost declarat decedat”, potrivit unui comunicat de presă.

Cine era Florin Abagiu

Florin Abagiu era patronul societății FilSam și al Hotelului-Restaurant Seva. Acesta cumpărase și terenurile de tenis Fibec din apropierea Lacului Curiacul din Câmpina.

Deși cauza oficială a accidentului a fost ”neadaptarea vitezei la condițiile de drum”, anchetatorii iau în calcul și ipoteza potrivit căreia șoferului i s-ar fi făcut rău la volan și ar fi scăpat mașina de sub control, scrie Observatorul Prahovean. Urmează ca autopsia să stabilească dacă înainte de accidentul mortal, victima ar fi suferit un infarct.

Potrivit presei locale, în urmă cu mai mulți ani, tatăl afaceristului a pierit, la rândul lui, tot într-un accident de circulație, pe DN1.

Citește și A murit Florin Oprițescu. Actorul avea doar 42 de ani