Cine este tânărul care s-a aruncat de la etajul 20 al Hotelului Intercontinental. Bărbatul a lăsat un mesaj de adio pe telefon

Cine este tânărul care s-a aruncat de la etajul 20 al Hotelului Intercontinental. Bărbatul a lăsat un mesaj de adio pe telefon
Sursă foto: captură video Antena 3
Publicat: 31/01/2022, 10:57
Actualizat: 31/01/2022, 13:25

Bărbatul care a murit, luni, după ce s-a aruncat de la etajul 20 al Hotelului Intercontinental din București, a lăsat în urmă un mesaj de adio pe telefon. El avea 21 de ani și era din Reșița, spun surse judiciare pentru Gândul.

Potrivit surselor mai sus citate, acesta ar fi spart ușa de la scara de incendiu pentru a ajunge la etajul 20. Acesta a transmis în înregistrări că familia nu îl înțelege și societatea îl stigmatizează din cauza orientării sexuale. Bărbatul se cazase singur la hotel, iar în camera sa au fost găsite sticle de băuturi alcoolice.

Ce mesaj a lăsat în telefon

În mesajul de adio pe care l-a lăsat, tânărul le-ar fi reproșat părinților că l-au crescut în sărăcie.

Nu mai vreau să trăiesc deoarece sunt prea sărac.Nu aţi avut grijă de mine, un copil nu se creşte cu câţiva lei pe lună. Urăsc familia în care m-am născut. Mă simt marginalizat şi neînţeles din cauza problemelor pe care le am şi nu mă înţelege nimeni”, este o parte din mesajul lăsat de bărbat.

Alarma a fost dată luni dimineață, în jurul orei 7.00 polițiștii fiind anunțați prin apel la 112.

În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în zona adiacentă unei unități hoteliere din sectorul 1 se află decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălțime”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

La fața locului a sosit și un echipaj SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 21 de ani, fiind constatat decesul. Din primele date, bărbatul ar fi căzut de la etajul 20 al unității hoteliere.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Alt caz de sinucidere la hotelul din București Intercontinental din București

În anul 2019, un tânăr de 32 de ani s-a sinucis aruncându-se de la etajul 15 al Hotelului Intercontinental din Bucureşti.

Tânărul de 32 de ani era IT-ist  și s-a cazat la hotelul cu pricina cu puțin timp înainte de a recurge la gestul extrem.Potrivit informațiilor aflate la acea vreme, tânărul i-a spus tatălui că se va sinucide în urma unei dispute cu prietena sa. Tatăl l-ar fi apelat ulterior, însă fiul nu i-a mai răspuns la telefon.