H.D. Hartmann: „Marile TRĂDĂRI care s-au întâmplat în România după ’89, știu numele, știu orele”

Publicat: 11/04/2024, 14:17
Actualizat: 11/04/2024, 14:20

Analistul politic H.D. Hartmann a vorbit, în exclusivitate pentru Gândul, la emisiunea lui Marius Tucă, despre culisele muncii de profiler și adevărurile care pot dăuna în mod radical istoriei unui stat. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă

H.D. Hartmann a dezvăluit la Marius Tucă-Show că anumite informații secrete în posesia cărora a intrat, de-a lungul carierei, au fost rodul unor sacrificii inimaginabile.

„Eu dau un singur exemplu și nu, nu e deloc melodramatic. S-a plătit cu sânge. Nu pot să trivializez munca plătită cu sânge, cu suferință. La un moment dat, în singurătatea mea, e un necesar emoțional, n-am să înțeleg de ce, în Japonia, datorită discreției acelei femei, m-a apucat vorbăria, dar scurt, așa cum mă apucă și aici. Sunt foarte la atent la ce fac și țin minte că mi-a spus acea persoană: „Cu ceea ce știi despre Japonia, tu poți să fii stăpân” și am zis „nu”. Una din funcțiile mele în proiectele speciale era și să „îngrop scheletele” pe  care le găseam Se curăța aerul. Sunt secrete care vor otrăvi istoria statului respectiv sau a națiunii., a declarat H.D. Hartmann la emisiunea lui Marius Tucă.

H.D. Hartmann: „Adevărurile pot să otrăvească”

H.D. Hartmann a mărturisit lecția de viață, împărtășită de tatăl său, de profesie istoric, care l-a învățat că anumite adevăruri trebuie să rămână secrete, din cauza potențialului distructiv al informației pe care o conțin.

„Tatăl meu, care era istoric, m-a învățat instinctul istoric și sentimentul istoric, sunt două lucruri diferite. Mi-a spus: „ține minte, vei da peste lucruri, vei afla lucruri despre părinții celui mai bun prieten al tău”. Instinctul istoric, instinctul dreptății îți spune să te duci la cel mai bun prieten al tău și să-i spui. Sentimentul istoric este să nu-i spui niciodată acest conflict.” a declarat

Această tensiune de analiză va face mă mă va face întotdeauna să fiu foarte atent la ce dezvălui, pentru că adevărurile pot să otrăvească. Adevărul nu este un element ușor de gestionat. Și atunci eu nu sunt secretoman Eu sunt un vorbăreț, eu și-i eu întotdeauna ceea ce spun încerc să învăț oamenii. Eu nu voi spune secrete care să facă rău., a declarat H.D Hartmann.

H.D. Hartmann: „Marile trădări care s-au întâmplat în România după după ’89”

H.D. Hartmann a menționat că are informații despre cei care au „trădat” România după Revoluția din 1989, având acces la rapoarte secrete, prin prisma meseriei de profiler, meserie ce-i impune să păstreze tăcerea.

„Eu de exemplu n-am să spun niciodată marile trădări care s-au întâmplat în România după ’89. Eu știu numele, eu știu orele. Deci eu am citit rapoartele de informații, ale diverselor state, nu numai ale Statelor Unite ale Americii. Eu am avut acces și am și astăzi. Apropo de mine, uneori mă enervează câte unul și altul și atunci îi dau câte o lecție și scriu un articol. De exemplu, am scris acum în articol despre cele patru scenarii franceze ale armatei franceze în Ucraina, știu unde se vor duce trupele și eu știu ce opțiuni are Franța pentru că am acces (n.r. – la informație). , a declarat H.D. Hartmann.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă și Gândul, și pe canalul de YouTube Gândul.

Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Cu cine petrece Violeta Bănică de Paște: „Abia aștept”
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Alessandro Volta, inventatorul bateriei electrice