Ireal ce i-a zis Kamara lui Robert Moscalu la Survivor 2023: „Am un copil ca tine!”. Fiul „faimosului” de la Pro TV suferă de o boală cruntă

Ireal ce i-a zis Kamara lui Robert Moscalu la Survivor 2023: „Am un copil ca tine!”. Fiul „faimosului” de la Pro TV suferă de o boală cruntă
Ireal ce i-a zis Kamara lui Robert Moscalu la Survivor 2023 - facebook / captura Pro TV
Publicat: 31/01/2023, 08:53
Actualizat: 31/01/2023, 14:16

S-au încins spiritele între „faimoși” și „războinici” la emisiunea Survivor 2023. În centrul scandalului s-a aflat din nou cântărețul Kamara și Robert Muscalu. 

Pe parcursul probelor, cei doi s-au contrat reciproc verbal și chiar Kamara a venit cu o propunere de luptă corp la corp într-o cușcă.

„Dacă vrei, uite, fii atent! După ce terminăm aici facem o luptă în cușcă noi doi… ca să vezi cât de slab sunt”, spunea Kamara în urma remarcilor lui Muscalu.

Tot în emisiunea de luni, conflictul dintre cei doi s-a acutizat și atacurile și înțepăturile dintre cei doi au continuat. S-a ajuns chiar la jigniri subtile.

S-a întâmplat în timpul episodului de luni seară, în timpul probei pentru recompensă.

Sângele lui Kamara a dat în clocot așa că, imediat după ce colega lui, Carmen Grebenisan, a adus un punct în contul „faimosilor”, cântărețul a trecut la atac la adresa lui Robert Muscalu, barmanul din tabăra „războinicilor”.

„Ești ok, Robert?!”, l-a înțepat Kamara.
„Eu am fost ok toată viața. Și o să fiu!”, i-a răspuns robert.

După care Kamara a dat o replică bulversantă:

„Mă gândesc că puteam să am un copil că ține! De fapt, am copil că ține!”

FOTO: Captură ProTV

Kamara a intrat cu forțe proaspete în echipa Faimoșilor! Cântărețul vrea să lupte până în marea finală și să câștige marele premiu, deoarece are un scop precis și foarte important.

Artistul a recunoscut că singurul motiv pentru care a acceptat provocarea de la Survivor România 2023 este fiul său Leon! Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că micuțul se confruntă cu probleme de sănătate, iar operațiile pe care le are de făcut sunt extrem de costisitoare.

FOTO: Facebook

Leon a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, iar de-a lungul timpului a trecut prin șapte operații. Cea mai recentă a efectuată în luna septembrie 2021, la Barcelona. Cu toate acestea, până la vârsta majoratului fiul lui Kamara mai are de făcut 10 intervenții. Din acest motiv, artistul face tot ce îi stă în putință să facă rost de banii necesari.

„Am venit la Survivor să lupt pentru Leon, el este cel care mă motivează să fiu prezent în acest show, îmi dă o putere extraordinară. Asta, plus determinarea pe care o am din naștere de a duce lucrurile până la capăt, fac din mine un adversar redutabil pentru oricine. Trup și suflet pentru Leon!”, a declarat Kamara, potrivit CanCan.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase