Mesaj RO-Alert: Bărbat atacat de urs, la Porumbacu de Sus

Mesaj RO-Alert: Bărbat atacat de urs, la Porumbacu de Sus
Sursa: roalert.ro
Publicat: 07/10/2022, 17:59

Un bărbat a fost atacat de un urs, vineri, în localitatea Porumbacu de Sus, judeţul Sibiu. Victima a primit îngrijiri medicale de la echipaje SMURD. ISU Sibiu a emis mesaj RO-Alert, populaţia fiind sfătuită să evite zona sau să rămână în locuinţe.

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic au intervenit de urgență în localitatea Porumbacu de Sus pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat care a fost atacat de un urs. Echipajele sosite la fața locului acordă îngrijiri medicale bărbatului care are plăgi mușcate la nivelul membrelor inferioare. Intervenția este în desfășurare, revenim cu detalii.

În zonă a fost transmis următorul mesaj RO-Alert: „A fost semnalată prezența unui URS în localitatea Porumbacu de Sus! Evitați zona, rămâneți în locuințe! Păstrați distanța față de animal și nu încercați să vă fotografiați cu acesta sau să îl hrăniți. Fără să vă expuneți pericolului, protejați animalele din gospodărie – ISU SB”, transmite ISU Sibiu.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani este transportat la UPU Sibiu, conștient. Acesta se afla la o stână de pe raza localității Porumbacu de Sus, aproape de o zonă împădurită.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase